Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Nu mai este mult si incepe sezonul de grill :) Va propun un sandwich delicios pt acest sezon.
Dam drumul la cuptor(foc mare) si coacem ardeii pentru 30 min. Dupa ce s-au copt ii curatam de coaja si tocam cuburi mici, punem ardeii intr-un bol. Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt, rupem rucola cu mana, adaugam totul peste ardei. Condimentam cu sare ,piper, zahar si amestecam.
Incingem o tigaie grill si punem cele 2 linguri de ulei, condimentam steak-urile cu sare si piper si le prajim 3 minute pe fiecare parte. Le scoatem si le impachetam individual in folie de aluminiu pentru 7 minute (o sa va iasa un steak mediu rar) Il portionam si il servim in chifle cu salata de ardei.
Sa aveti pofta!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult