Sandwich Inedit

de ionela2682 in Mancaruri de post, 12 Apr 2013 | 6529 vizualizari

 

Pentru ca tot este zi de post, iar snitelele din soia imi faceau cu ochiul zilele trecute in magazin am pregatit aceste mici gustari..

 

INGREDIENTE

  • 4 snitele din soia
  • sare si piper
  • mustar
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura faina
  • ardei rosu, castravete. rosii , cascaval vegetal
  • 4 chifle
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich Inedit:

-snitelele se pun la fiert in apa cu sare pentru aproximativ 15 minute

-se scot din apa si se pun la scurs ,putem apasa usor cu degetele pentru a elimina mai usor surplusul de apa

-se ung pe ambele parti cu mustar ,se sareaza si pipereaza dupa gust,

-se trec prin amestecul de faina si pesmet si se prajesc in baie de ulei pe ambele parti

-se scot pe un servet de hartie

--chifla se taie in doua se asaaza snitelul felii de castravete ,ardei si rosie,felii de cascaval vegetal,se pune capacul si ...se devoreaza cat  inca mai este cald!

Pofta buna!!

-

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich Inedit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Bunica 1

12.04.2013, 18:04

Ce-mi place dolofanul asta!

Rocsi 1

12.04.2013, 20:24

Ce bine arata..Dau soia la o parte si mananc doar cu legume si cascaval

Sim0na 1

15.04.2013, 13:34

delicios!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj cu soia