Saramura de macrou

de nilgun in Peste, 30 Mar 2013 | 3348 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • macrou- aproximativ un kg
  • apa
  • cimbru uscat
  • foi de dafin
  • pasta tomate
  • rosii
  • usturiu
  • sare
  • piper
  • ardei iute rosu uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de macrou:

Pestele curatat in prealabil se prajeste.

Pentru saramura se pune apa la fiert intr-o cratita, se adauga sare, ulei, usturoi, ardeiul iute . Dupa ce fierbe adaugam rosile si ardeiul iute , plus celelate ingrediente si lasam la fiert. Se adauga apoi si pestele. Apoi se pune intr-un vas termorezistent si se introduce vreo jumatate de ora si la cuptor.

Am facut o garnitura de orez cu morcovi si pastai verzi. Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de macrou" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saramura de crap