Saramura de pui

de katty in Pui, 19 Feb 2015 | 6274 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 2 rosii
  • 2 ardei grasi rosii
  • 1-2 ardei iuti
  • sare
  • piper negru macinat
  • usturoi
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui:

Se transeaza puiul, se spala bine, se scurge si se da cu sare si piper. Se lasa 10 minute, apoi se pune la prajit in uleiul incins, bine, pe toate partile.

Intre timp rosiile si ardeiul gras se spala. Ardeii se taie in jumatati,r osiile felii si se pun la copt pe un gratar. Se curata ardeiul gras de piele si se taie cubulete impreuna cu rosiile. Se pun la fiert cu apa, impreuna cu ardeiul iute si usturoiul felii. Se dau cateva clocote, apoi se toarna peste puiul prajit. Se lasa sa mai dea cateva clocote impreuna, potrivindu-se gustul de sare si piper.

Se serveste cu patrunjel verde tocat presarat deasupra si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

DIANA B 1

22.02.2015, 13:00

@Cristi 12277 - Scz, un piculet caustic ... Cred ca cel mai nimerit ar fi fost sa denumeasca preparatul RASOL , ce zici ? Si ms ptr idee ... mi-au fost aduse niste gaturi de curcan , ce bors ca la mama acasa tranteeesc , cu taietei de casa , mmmm... de numa' , numa'

Bya Ralu 1

22.02.2015, 15:38

ce bine arata

katty 1

22.02.2015, 20:40

Comentariile caustice sau cum vrei sa le spui tu chiar ma amuza mai Cristi.Si chiar am inteles ca habar nu stii ce este aceea o ciorba, dar poate mai inveti cate ceva.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola

ieri la 10:02

Gogosi cu lingura reteta cu iaurt si fara dospire

pe 10.06 la 21:28

Canoli desert traditional italian cu umplutura de ricotta

pe 10.06 la 21:22

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de pui