Saratele

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2010 | 8571 vizualizari

 

Mai am putine asa ca cine doreste sa vina acummmmm...

 

INGREDIENTE

  • 1 ou+ 1 ou
  • 2 linguri unt
  • 5 linguri smantana
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita drojdie
  • faina cat cuprinde
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Se bate 1 ou spuma, apoi se adauga untul(de la temperatura camerei) si smantana. Se amesteca bine.

Drojdia se inmoaie cu o lingurita apa si se freaca bine . Se toarna peste compozitia de ou dar si sarea. Faina se pune treptat pana obtinem un aluat tare,dar usor de modelat. Il lasam 15-20 min la odihnit, apoi intindem o foaie ,il taiem fasii cu cutitul,le rasucim si le asezam intr-o tava,in care asezam mai intai hartie de copt.

Batem celalalt ou cu fruculita si cu un penson ungem saratelele. Presaram mac desupra,si dam tava in cuptorul incins. Le lasam15-20 minute pana se usuca putin si le scoatem.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bulgarasi de branza cu marar