Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult
Compozitie dubla
Se sparg oualele intr-un bol, se pun sarea, 2 linguri lapte, untul topit, drojdia, branza data prin razatoare si am adaugat faina. Le-am amestecat toate, am adaugat apa pentru a forma un aluat potrivit pentru saratele, nici prea moale, dar nici prea tare .
Se lasa sa creasca, dupa ce a crescut se ia un sfert din aluat si se intinde o foaie, grosimea ei sa fie cat degetul mic (al meu) :D Am glumit, cam 1 cm.
Se taie cu cutitul marginile, se formeaza un patrat si dupa aceea se taie fasii cat de mari doriti .
Se ia pe fiecare si se pune in tava, se unge cu ou si se presara susan sau mac si se da la cuptorul preincalzit.
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult