Saratele cu branza telemea

de MonaMimi in Dulciuri, 25 Sep 2013 | 4215 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 150 g branza telemea
  • 250 ml lapte
  • 3 linguri untura
  • 25g drojdie
  • 1 ou
  • 1 lingura sare
  • seminte de chimen

pentru uns:

  • 1 galbenus de ou
  • 2 linguri lapte
  • seminte de chimen
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza telemea:

Punem faina intr-un bol,facem o gaura, adaugam oul,  sarea,drojdia dizolvata in 3-4 linguri lapte caldut, punem untura si branza faramitata, seminte chimen, dupa preferinte.

Incepem sa framantam apoi adaugam laptele ramas, continuam framantarea 15 minute.

Lasam la odihnit la loc caldut circa 20 minute.

Intindem aluatul pe masa de lucru presarata cu faina, ungem cu galbenusul de ou batut cu lapte, pesaram seminte de chimen, taiem fasIi si dam la cuptor 17-18 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Covrigei