Saratele cu cascaval

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2016 | 3721 vizualizari

 


Rontaieli delicioase..

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 250 gr lapte
  • 2 cuburi drojdie proaspata
  • 500 gr telemea sarata
  • 300 gr cascaval DeFamilie Delaco
  • Chimen macinat si seminte
  • 2 oua
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu cascaval:

  • Punem laptele la incalzit sa fie domol.
  • Dizolvam drojdia.
  • Radem branza telemea pe razatoarea mica.
  • Intr-un castron punem faina...drojdia dizolvata...telemeaua rasa...un praf chimen si framantam bine pana se ia de pe mana.
  • Intindem o foaie de 2-3 cm...ungem cu ou batut...presaram cascaval ras si seminte de chimen.
  • Taiati dupa preferinta.
  • Coaceti 20-25 min la 180°.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu sos pesto si cascaval