Saratele cu chimen si mac - de post

de Georgiana78 in Mancaruri de post, 23 Mar 2012 | 11473 vizualizari

 

Noua ne place chimenul si mai ales pt copii este si foarte sanatos si ne place in combinatia asta de saratele cu branza dar si de post. Sunt fragede si sunt bune, poate chiar mai bune si a doua zi!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 70 gr margarina
  • 25 gr drojdie
  • 1 cescuta apa minerala
  • 1 lingura chimen
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingura ulei
  • 2-3 linguri mac
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu chimen si mac - de post:

- amestecam faina cu drojdia, margarina, apa minerala, punem si sare si chimenul si framantam un aluat potrivit de moale;

- fara a o mai lasa la crescut intindem o foaie o ungem cu ulei, presaram macul si taiem fasii sau alte forme, le asezam in tava si le coacem la cuptor la 180-200C pentru 15-20 min.

TIPS-URI

1

se poate folosi pt aceasta reteta doar mac, susan sau chimen - noua ne place aceasta combinatie de mac si chimen

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu chimen si mac - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Georgiana78 1

28.03.2012, 08:07

Da, Diana si noua ne plac, cu chimen....mmmmm....

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 21:23

foarte bune saratelele

Georgiana78 1

09.04.2012, 22:35

Buneeee, si mie imi plac!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post in foi de varza