Sarmalute de Paste

de mihaelaM in Oaie, 25 Apr 2014 | 3094 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne de miel
  • 2 verze acre
  • orez
  • ceapa
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • bulion
  • patrunjel verde
  • seminte de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute de Paste:

....incepem sa pregatim sarmalutele:

Avem 1kg de carne de miel (pulpa),o tocam daca nu este tocata dupa care punem intr-un lighenas unde adaugam toate condimentele  mai sus mentionate.

Curatam ceapa si o tocam marunt,spalam orezul dupa care il adaugam si amestecam bine.

Pregatim foile de varza si incepem sa infasuram carnea in foaia de varza.

Intre timp punem un vas cu apa pe foc pt a fi apa fierbinte pt sarmalutele gata infasurate.

Dupa ce am terminat de infasurat sarmalutele,taiem fasii de varza si le punem in fundul oalei dupa care asezam sarmalutele ,eu am mai pus printre ele si fasii de sunculita proaspata de purcel.

Dupa ce am terminat de asezat sarmalele punem o lingura ,doua de bulion  dupa care acoperim cu varza tocata marunt.

Punem apa fierbinte pe dupa care le punem la foc mic timp de 2ore.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute de Paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

simona72 1

25.04.2014, 17:23

Imi place carnea de miel, sarmalute nu am mancat, dar cred ca sunt tare bune!

laura_n 1

25.04.2014, 17:37

nici eu nu am mancat sarmalute, cred ca ies gustoase!

Rocsi 1

25.04.2014, 19:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in foi de vita gatite la slow cooker Crock Pot