Sarmalute de post din stevie

de sasha in Mancaruri de post, 11 Apr 2013 | 6146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 115 frunze de stevie
  • 2 cani de orez
  • 2 cepe mari
  • 1 leg marar
  • 10 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 25
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute de post din stevie:

Se lasa de cu seara 2 cani de orez in 2l de apa la inmuiat.  Scurgem orezul de apa, fara a mai ramane.Tocam ceapa si o calim cu bulion in putin ulei si rasturnam peste orez,mararul tocat , sare si piper dupa gust. Spalam stevia , ii taiem cozile si vena de pe patalele frunzei. Le oparim in apa pentru 30 de secunde. Luam fiecare frunza in parte si o rulam cu putina compozitie,punem apa cat sa le cuprinda si le dam la fiert pentru 30 de minute la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute de post din stevie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

sasha 1

12.04.2013, 12:13

Da exact 115 am folosit, pentru ca atat am cules si nu am folosit legume pentru ca asa am hotarat cu familia, adesea folosesc, casacval,morcov,ardei si ciuperci, dar ieri a fost o exceptie.

Rocsi 1

12.04.2013, 20:11

Ce bune sunt sarmalutele

Bya Ralu 1

20.04.2013, 18:19

bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de post, cu ciuperci si orez - reteta simpla si gustoasa