Sarmalute vegetariene( de post) a la Ruxy

de RuxyRux in Mancaruri de post, 17 Noi 2010 | 9215 vizualizari

 

Sarmalute delicioase pe care vi le recomand cu drag!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana soia maruntita
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei capia dulce
  • 1/2 cana orez
  • 3 linguri bulion
  • 1/2 cana stafide
  • 1 morcov ras
  • 1 mana mica de seminte de in
  • 250 gr ciupercute tocate
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • putina apa
  • sare dupa gust
  • piper
  • boia dulce
  • o varza mare murata
  • 3 rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute vegetariene( de post) a la Ruxy:

Amestecam toate ingredientele pentru sarmalute, punem si putina apa( cu grija nu prea multa) atat cat sa legam compozitia bine, saram, piperam dupa gust si apoi rulam sarmalutele.

Asezam un strat mic de varza in vasul roman( daca il avem, daca nu in tava), punem sarmalutele, din loc in loc deasupra felii de rosii si varza tocata...si dam la cuptor la foc potrivit pana sunt fierte.

Cine iubeste cimbrul ( eu nu), aseaza ramurele deasupra pentru decor...

Servim desigur cu ardei iute si mamaliguta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute vegetariene( de post) a la Ruxy" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (30)

mihaelar63 1

19.11.2010, 08:35

Sunt prea deosebiti sa-i fi gasit undeva acum . Si eu m-am trezit cu un ardei iute care acum s-a copt printre muscatile din balcon .

RuxyRux 1

19.11.2010, 08:39

Ce dragut!!!!

vanilla 1

19.11.2010, 14:06

ffff bune!!!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Snitele de soia in sos de mustar