Scoici

de ianculubita in Fructe de mare, 2 Sep 2011 | 13572 vizualizari

 

Intr-o zi,m-au luat copiii in oras la o portie de scoici;cum sunt eu mai curioasa,am studiat,am mirosit,am gustat din sos iar peste cateva zile le-am facut surpriza dandu-le la masa aceleasi scoici cu bani mai putini;acum va invit pe voi sa savurati virtual....

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de scoici
  • 2 linguri de unt
  • 2 echalote(este o ceapa lunguiata,rosie,cu miros de usturoi,noi nu avem)
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1l de vin alb
  • 1 crenguta de cimbru
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici:

Intr-o oala am pus untul apoi usturoiul,echalotele,ceapa toate taiate marunt;dupa ce s-au inmuiat am adaugat vinul si cimbru;cand a inceput sa clocoteasca am adaugat scoicile bine curatate si spalate(care au fost deschise le-am aruncat);nu le-am tinut decat 5-6min,pana s-au deschis toate;le-am servit la masa cu cartofi prajiti si bere,au fost delicioase(ca la restaurant)

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

divainbucatarie 1

02.09.2011, 16:53

jolygina 1

02.09.2011, 17:26

foarte bune

Laly 1

02.09.2011, 22:06

Ce bune trebuie sa fie,dar nici eu n-am incercat pana acum

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Scoici cu paste umplute