Scrumbie proaspata la gratar

de ana in Peste, 16 Iun 2010 | 9040 vizualizari

 

E o retata foarte simpla ,dar foarte buna.Nu gasim prea des scrumbii prospete ,dar cand gasim nu ratam ocazia de a cumpara!

 

INGREDIENTE

  • 10 scrumbii
  • sare
  • morcovi pentru garnitura
  • ulei,sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrumbie proaspata la gratar:

Spalam bine scrumbiile si le dam cu sare ,le lasam cam 2-3 ore apoi le punem la scurs pe un gratar .Daca nu sunt scurse bine se lipesc.Le frigem pe gratar.

Separat am uns niste baby morcovi si i-am dat cu sare si piper,apoi i-am perpelit pe gratar.

Am servit cu usturoi si mamaliga!

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie proaspata la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

nadina73 1

17.06.2010, 10:28

ce minunatii ai facut anavrei sa lesintrimit pescarusu la tine i dai unu?pt mine nu pt pescarus

ana 1

17.06.2010, 10:38

Nadina nu mai e dar data viitoare il trimit eu

nadina73 1

17.06.2010, 10:39

ok sa ma ti minte bucata mea o lui la rece

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Scrumbie cu sos de usturoi