Shaorma

de Julie in Mancaruri cu carne, 7 Mai 2010 | 11232 vizualizari

 

O reteta de shaorma preparata in casa cu foi din clatite.

 

INGREDIENTE

Pentru aprox 10 foi:

  • 4 oua
  • o cana apa minerala
  • un praf de sare
  • 3 linguri ulei
  • un varf de cutit cu bicarbonat de sodiu
  • faina (aprox 8 linguri cu varf)

Pentru umplutura:

  • un piept de pui
  • 3-4 cartofi potriviti
  • 4-5 foi de spanac
  • 2 fire de ceapa verde
  • 3-4 castraveti murati
  • un ardei gras
  • ketchup iute- sau dulce
  • sare, piper, cimbru
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Pregatim foile:
Amestecam toate ingredientele sa ne iasa un aluat ca de clatite dar mai gros.
Prajim in tigaie 10 clatite groase.

Pieptul de pui se frige pe grill sau se prajeste in putin ulei, se sareaza si se pipereaza.
Cartofii se taie si se prajesc in ulei.
Se taie feliute ardeiul gras.
Ceapa verde si castravetii murati se taie rondele.
Spanacul il taiem sau il putem lasa intreg.

Luam cate o foaie , o stropim cu ketchup si adaugam cate putin din fiecare ingredient, condimentam cu un praf de sare, piper si putin cimbru.  Pentru mai multa savoare putem adauga si maioneza sau putem aduce la masa foile si ingredientele separat si fiecare poate sa-si prepare  shaorma cu ingredientele preferate.

Delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Ubulika 1

26.06.2010, 10:36

my favouritearata bestial

Julie 1

26.06.2010, 11:55

Multumesc mult tuturor!

andreea_angelo 1

15.11.2012, 17:55

iamiiiiiiiiii iamiiiiiiiiii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Shaorma de pui