Sirop de capsuni

de gaby_gabytza in Bauturi, 19 Iul 2012 | 4209 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg capsuni
  • 1 kg zahar
  • 1 l alcool
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de capsuni:

Spalam capsunile si le curatam de codite.Punem zaharul deasupra capsunelor curatate si le lasam la soare pana cand capsunile lasa sirop.Luam siropul de la capsuni si il punem in sticla,peste siropul pus in sticle adaugam alcool,depinde de fiecare cat de insiropat  ii place,eu l-am combinat cu un 1 l de alcool.

Amestecam bine  dupa care inchidem bine capacul.

Dam sticla intr-un loc mai intunecat si mai racoros timp de 4 saptamani.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

iry-gabriela 1

19.07.2012, 22:46

pai daca ii pun alcool nu mai este sirop ci capsunata....mmmm,tot imi place

Rocsi 1

19.07.2012, 23:43

bun bun

andreea_angelo 1

25.11.2012, 14:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Limonada cu fructe