Smoothie cu cafea

de Rocsi in Cafea, 5 Ian 2016 | 3446 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 ml cafea fierbinte preparata
  • 100 ml lapte rece
  • 2 patratele ciocolata amaruie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 varf de cutit scortisoara
  • 2 linguri smantana pentru frisca
  • 1 lingura rasa zahar pudra
  • topping de caramel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Smoothie cu cafea:

In recipientul blenderului punem cafeaua, laptele, ciocolata si zaharul.

Ii dam cateva pulsuri, pana ciocolata se faramiteaza si preparatul devine spumos. La final punem scortisoara si mai pulsam de doua-trei ori.

Separat, intr-o bolisor, mixam smantana rece, cu zaharul pudra pana obtinem o frisca spumoasa.
Intr-o cana de sticla turnam smoothie, apoi punem o lingura generoasa de frisca.
Deasupra picuram topping de caramel, chiar si pe marginile din afara paharului, pentru un plus de aspect.
Simplu, bun si delicios. Vreti si voi? Imediat va pregatesc unul!

Daca ti-a placut reteta noastra "Smoothie cu cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Rocsi 1

07.01.2016, 19:42

Xandrine

Zamfira 1

09.01.2016, 08:11

Rocsi 1

09.01.2016, 20:29

Melinda

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cafea araba cu cardamom pentru ocazii -“Ahwa sada”