Snitel de curcan cu pesto si mustar

de mihaelar63 in Curcan, 28 Ian 2019 | 3577 vizualizari

 

  Am avut la masa ,, copilasi "' care nu doresc decat carnita slaba si preparata fiarta sau coapta . Eu zic ca m-am descurcat onorabil cu aceste snitele din piept de curcan . Reteta s-a conturat pe masura prepararii :D

 

INGREDIENTE

  • 750 gr piept curcan -12 felii
  • 2 linguri pesto cu busuioc -la borcan
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri ulei floarea soarelui
  • 1 lingura oregano verde tocat
  • 1 lingura seminte susan
  • 2 oua
  • pesmet
  • faina alba
  • sare
  • piper
  • ulei pentru pulverizat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de curcan cu pesto si mustar:

  1. Pieptul de curcan se feliaza si se bate cu batatorul de snitele .
  2. Bucatile de carne se bat cu atentie sa nu se rupa .
  3. Se face un amestec din pesto , mustar , ulei , sare , piper si oregano verde tocat .
  4. Cu acest amestec se ung feliile de carne .
  5. Bateti ouale spuma cu putina sare intr-o farfurie adanca .
  6. Pregatiti in farfurii adanci sau castroane , faina alba si pesmetul .
  7. In pesmet se amesteca si semintele  de susan .
  8. Se trec feliile de curcan prin faina alba , ou , pesmet si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt .
  9. Se pulverizeaza pe deasupra putin ulei si se da tava la cuptor timp de 20 minute la 205 grade Celsius . Eu am setat  cuptorul pe programul coacere 3D .
  10. Snitelele sunt gata cand incep sa se rumeneasca .
  11. Serviti snitelele de curcan cu pesto si mustar , insotite de garnitura si salata preferata .

TIPS-URI

1

Bucatile de carne se bat cu atentie sa nu se rupa .

2

La curcan puteti servi un vin alb . Noi am gasit , uitata , o butelie de Tamaioasa romaneasca din 2007 .

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de curcan cu pesto si mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele crocante de curcan la Multicooker