Snitel de porc

de -Licurici- in Porc, 23 Iun 2015 | 3423 vizualizari

 

Un snitel pufos si crocant, dupa reteta mamei mele.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 2 oua
  • un pahar lapte rece
  • un pahar apa
  • 2 cani faina
  • o lingura de vegeta
  • ulei, pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc:

  • Am batut ouale cu vegeta, am adaugat laptele si apa, apoi, putin cate putin, aproximativ doua cani de faina, pana s-a format o compozitie nici prea subtire, nici prea groasa.
  • Carnea am taiat-o feliute mai subtiri, apoi le-am trecut prin compozitia cu ou si le-am pus sa se prajeasca in ulei incis, 2-3 min pe fiecare parte.
  • Cand snitelele sunt gata, se scot pe un servetel de bucatarie, ca sa se scurga uleiul in plus.

TIPS-URI

1

In loc de vegeta, se pot adauga condimete sau doar sare si piper.

2

Carnea se poate bate cu ciocanul de bucatarie, ca sa fie mai subtire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piftie (Racituri de porc)