Snitel de porc cu susan

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 3 Feb 2011 | 7943 vizualizari

 

am vazut reteta la kami si am incercat-o numaidecat, avand in vedere ca sunt preferatele lui doru, am zis sa incerc si asa, mie imi plac la nebunie, astept sa vad daca o sa-i placa si lui, ms kami pentru reteta :*

 

INGREDIENTE

  • o bucata pulpa de porc (500 g)
  • 3 lingurite de susan
  • 1 ou
  • 1 lingura de faina
  • 1 lingura de pesmet
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • cimbru
  • nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc cu susan:

Spalam si curatam carnea de pielite, apoi o taiem felii nici foarte groase, nici prea subtiri, le batem pe o singura parte cu ciocanul pentru snitele.

Le condimentam cu sare, piper, boia, cimbru si nucsoara si le lasam o ora cu condimentele pe ele ( asta ca sa se marineze un pic, sa intre condimentele in carne)

Batem oul cu un praf de sare, piper si boia, dupa care adaugam faina, pesmetul si susanul si omogenizam compozitia, daca iese prea groasa puneti un pic de apa ( nu-i bai, ies foarte bune si asa).

Dam feliile de carne prin aceasta compozitie si le punem la prajit in ulei incins.

Le Prajim frumos pe ambele parti.

le scoatem pe un servetel, pentru a absorbii surplusul de ulei.

Am servit alaturi de cartofi in crusta de mustar si susan si salata verde cu castraveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Dana Cristea - pusikmea 1

04.02.2011, 09:21

multumesc

kamy 1

04.02.2011, 17:18

ma bucur ca ti-am dat o idee si???i-au placut??eu numai asa le fac de cativa ani ...simple nu se mai mananca

Dana Cristea - pusikmea 1

04.02.2011, 18:54

da i-au placut kami, lui ii plac oricum, dar imi era teama ca o sa faca figuri, insa nici nu respira cand le manca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele in crusta de susan