Snitel din carne de porc

de pity19 in Porc, 19 Apr 2014 | 3139 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cotlet de porc fara os, o bucata
  • sare , piper , vegeta , boia
  • ulei ptr prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din carne de porc:

Clatim putin carnea , dupa care indepartam pielita , taiem felii , batem bine cu ciocanul ptr snitele , condimentam cu sare , piper , boia , vegeta , pe ambele parti , lasam in farfurie si dam la frigider sa intre mai bine aromele de la condimente in carne ;

Eu am lasat aprox 2-3 ore la frigider.

Se pune o tigaie cu ulei la incins , se adauga pe rand snitelul la prajit , se rumenesc frumos pe ambele parti , le scoatem intr-o farfurie pe care am pus servetel de hartie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitel umplut