Snitel din cotlet de porc, in stil vienez

de Caty in Porc, 30 Aug 2022 | 6561 vizualizari

 

Chiar daca nu este din carne de vita, asa cum este snitelul vienez, familia mea il mananca cu placere 

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cotlet de porc
  • 3 oua
  • 2 linguri lapte
  • 100 g faina grau
  • 200 g pesmet
  • Sare, piper negru macinat
  • Oregano am pus eu
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din cotlet de porc, in stil vienez:

Cotletul de porc se spala, se sterge cu servetele absorbante si se taie felii subtiri.

Feliile se bat cu ciocanul de snitele, intre doua folii de plastic, se sareaza, se pune piperul negru macinat si oregano frecat cu degetele ca sa se marunteasca.

Se lasa la frigider 15 minute

Intre timp batem ouale cu lapele si un praf de sare si pregatim doua vase in care punem faina si pesmetul.

Trecem feliile de cotlet  mai intai prin faina, ou si pesmet, apoi le punem in uleiul fierbinte.

Le prajim pe ambele parti la foc mediu pana se rumenesc frumos

Cat timp stau in tigaie la prajit, luam cu lingura din uleiul fiebinte si stropim snitelele. Se va forma o crusta valurita, specifica snitelului vienez

Le servim cu garnitura de cartofi natur, orez, salate sau chiar intr-un sandwich

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din cotlet de porc, in stil vienez" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de legume cu carne de porc