Snitel din piept de pui, copt

de Sidy in Pui, 29 Ian 2011 | 4106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din piept de pui, copt:

Pieptul de pui taiat in felii se sterge bine cu prosop de hartie. Se condimenteaza , apoi se da prin faina , ouale batute bine si prin pesmet.
Intr-o tava punem hartie de copt unsa cu unt , pe care punem feliile de piept de pui si le dam la cuptorul dinainte incalzit, sa se coaca bine.

Se intorc feliile pe cealalta parte , cand sunt coapte pe o parte.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Daca vi se par prea crocante snitelele, le puneti intr-un vas Yenna acoperit sub care aveti o cratita cu apa ce fierbe. Tineti snitelele acolo pina sunt potrivit de moi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din piept de pui, copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

29.01.2011, 21:49

trebuie incercate si la cuptor urmatoarele

Mihaela11_jo 1

29.01.2011, 23:17

Delicioase

Teo 1

31.01.2011, 21:13

am incercat ,au iasit frumoase si chiar mai sanatoase !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

pe 29.05 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu pui