Snitel din piept de pui cu cascaval

de Sim0na in Pui, 5 Apr 2012 | 12983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 100 g cascaval
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 150 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din piept de pui cu cascaval:

Pieptul de pui se taie, se sareaza si se pipereaza. Se ia o bucata de piept, peste care se pune o felie de cascaval, iar deasupra iar o bucata de piept. Se da prin faina, ou, faina, ou, pesmet (mana „uscata”, mana „uda”) si se pune la prajit in ulei.

Cartofii se curata si se spala, apoi se cresteaza, punand in fiecare crestatura unt. Morcovii se curata, spala, si se taie rondele. Se pun legumele intr`un vas de yena, se sareaza si pipereaza si se adauga si restul de unt. Se da la cuptor cca 40 min.

Noi am servit snitelele cu cartofii copti si cu gogosari si conopida murate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din piept de pui cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gratin de pui de casa cu legume , in bere