Snitel italian - cu dovlecel si busuioc

de mihaelar63 in Porc, 28 Ian 2019 | 3648 vizualizari

 

 De cum am gasit aceasta reteta, am stiut ca este pe placul meu .Inspiratia a venit de aici https://www.feminis.ro/snitel-italian_50107.html . Nu are cum sa nu-mi placa . Mi-a lipsit busuiocul verde dar gustul a fost suplinit de pesto si busuioc  uscat .O reteta facila si gustoasa !!!!

 

INGREDIENTE

  • 8 buc cotlet porc [ 700 gr aprox]
  • 2 linguri cu varf pesto genovese - la borcan
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri parmezan ras marunt
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura busuioc uscat maruntit
  • 1 rosie mare
  • 1 cutie rosii pasate -400 gr
  • 14 cutie mozarella bilute -125 gr
  • sare
  • piper
  • rucola verde, castravete rosii cherry la servit
  • cartofi aurii -garnitura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel italian - cu dovlecel si busuioc:

  1.  Bucatile de cotlet se ung pe ambele parti cu pesto de busuioc . Eu am avut la borcan .
  2. Ungeti o tava cu unt si asezati carnea  in ea .
  3. Dovlecelul se spala si se razuieste pe razatoarea cu ochiuri mari .
  4. Rosia se spala se curata de pelita si se toaca marunt .
  5. Amestecati dovlecelul cu parmezanul  rosia tocata , rosiile pasate , smantana , sare si piper .
  6. Acesta commpozitie se intinde deasupra bucatilor de cotlet unse cu pesto .
  7. Bilutele de mozarella se taie in jumatati si se distribuie in mod egal pe suprafata tavii .
  8. Dati tava la cuptor timp de 20 minute la cuptorul preincalzit la 200 grade Celsius .
  9. Serviti preparatul cald insotit de verdeturi si / sau garnitura preferata .

                   Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Respectati timpul de coacere. Cele 20 minute sunt suficiente. Eu am tinut tava la cuptor cam 30 si dovlecelul era prea patruns pentru gustul meu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel italian - cu dovlecel si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Snitele de porc pufoase