Snitel Troy Gladius cu cartofi noi copti

de Sidy in Porc, 9 Iun 2012 | 3287 vizualizari

 

Gurmanzii romani se lupta cu pofta cu Troy Gladius, niste snitele delicioase ce ascund in reteta gustul dulce al caiselor si aroma afumata a cascavalului... Gladiatorii romani se luptau insa in sabii, numite atunci "gladius"

 

INGREDIENTE

  • 6 fileuri fileuri de porc
  • 100 g caise confiate
  • 100 g cascaval afumat
  • 1 jumatate ardei gras rosu
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • 100 ml ulei
  • sare, piper
  • boia
  • 1 kg cartofi noi
  • 50 g unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel Troy Gladius cu cartofi noi copti:

  • Batem bine fileurile de porc, cu ciocanul, apoi le condimentam si le dam la rece 30 de minute.
  • Le scoatem de la rece si asezam in ele caise confiate si bastonase de cascaval si ardei rosu.
  • Pliem snitelele si le prindem cu scobitoarea, apoi le dam prin faina, oua batute si pesmet.
  • Dupa ce toate sunt date prin pesmet le lasam asa 10 minute sa se odihneasca (crusta nu va mai cadea de pe snitel, la prajit).
  • Incingem uleiul si prajim snitelele pe ambele parti.
  • Cartofii curatati ii fierbem 10 minute in apa cu sare apoi ii scurgem bine de apa si ii rumenim in unt topit.
  • Pofta mare! 

TIPS-URI

1

Servim snitelele alaturi de cartofi si salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel Troy Gladius cu cartofi noi copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

diaconta 1

10.06.2012, 01:43

ce denumire i-ai dat Sidy
cred ca-i foarte bun

Sidy 1

10.06.2012, 08:38

Dia...pai tot a fost aseara TROIA la TV, nu ???

cocolina 1

10.06.2012, 11:47

bun snitel si cartofii un deliciu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitel vienez