Snitel vienez de curcan

de RuxyRux in Curcan, 18 Aug 2016 | 10398 vizualizari

 

Preferatul tuturor copiilor :))))) ai mei la restaurant, asta cer cu siguranta...insa la mama e si mai bun, cred ca stiti exact cum e, am pus alaturi piure gustos de cartofi am facut si-o salata de vara cu legume de gradina, rosii, castraveti, ceapa rosie, ulei de masline si branza razuita deasupra...si gata-i pranzul!

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati maricele file de piept de curcan
  • 1 cana mare de faina
  • 2 cani de pesmet
  • 3 oua mari
  • sare
  • un praf de turmeric
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel vienez de curcan:

Spalam bucatile de piept de curcan, le uscam intr-un servet, le batem cu batatorul de snitele. Saram pe ambele parti fileurile.

Pregatim 3 vase, pentru oua, pesmet si faina.

Batem ouale cu sarea si praful de turmeric.

Trecem fiecare bucata de file prin faina, apoi prin amestecul de ou si la final prin pesmet.

Prajim pe ambele parti snitelele si le scoatem pe un platou pe care am pus hartie absorbanta( sa scapam de excesul de ulei).

Eu am schimbat uleiul de doua ori in timpul de prajire.

Foarte gustoase, scurse bine de ulei, crocante si totodata se topesc in gura de fragede!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel vienez de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

mirela0911 1

03.09.2016, 19:59

Oooo, ce bunatate!

deyutzky 1

18.09.2016, 23:05

Si preferatul meu!

RuxyRux 1

18.09.2016, 23:14

Multumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fudulii de curcan cu praz