Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Sunt fascinata de diversitatea ingredientelor ce pot fi gasite astazi in comert. Bineinteles, la oras < Gasesti mai multe optiuni :D Mi-au atras atentia fulgii de mei pe care i-am si vazut imbracand un snitel. Asta prin extensie, stiind de snitelele cu crusta de fulgi de porumb. Partea buna este ca le-am preparat la cuptor. Am obtinut cea mai crocanta crusta ce am mancat vreodata. Parol ! Daca nu credeti, puteti incerca :D
1
Ouale se sparg separat pentru ca sa le puteti verifica prospetimea .
2
Snitelele in crusta de mei au un gust placut . Crusta mi-a parut ca aduce usor cu gustul de nuca.
3
Daca doriti puteti sa prajiti aceste snitele si in ulei incins .
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult