Snitele cu Fulgi de porumb

de Alina26 in Curcan, 20 Apr 2013 | 7264 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g piept de curcan feliat
  • 200 g fulgi de porumb
  • 50 g pesmet
  • 350 g iaurt
  • sare
  • piper
  • usturoi praf
  • ulei de floarea soarelui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele cu Fulgi de porumb:

1.Intr-un recipient de plastic (sau aluminiu)punem carnea,o saram,piperam,praf de usturoi si iaurt.Aceasta o lasam la macerat pana cand veti face snitelele.(eu le-am pus cu o seara inainte)

2.Puneti o tigaie la incins cu ulei si intre timp puneti intr-un castron fulgi,pe care ii mai zdrobiti si pesmet.

3.Luati bucata de carne (asa cu iaurt cu tot) si o presati cu fulgi de porumb.Puneti la prajit la foc moderat.Intoarceti de mai multe ori daca este nevoie.

Pofta buna!!!!!!!

TIPS-URI

1

Puteti folosi si piept de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele cu Fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitel din piept de curcan cu patrunjel