Snitele de curcan

de Bya Ralu in Curcan, 20 Dec 2013 | 4011 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de curcan
  • 3 oua
  • faina cat cuprinde
  • sare/piper/ghimbir
  • ulei
  • amestec de parmezan cu pesmet si cumbru(optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de curcan:

Pieptul de curcan se feliaza,se pune in folie alimentara si se bate cu ciocanul de snitele pe ambele parti.

Se condimenteaza fiecare bucata.

Ouala se amesteca bine,se toarna faina pana devine un aluat potrivit prin care sa trecem bucatiile de piept de curcan.

Dupa ce am trecut fiecare bucata prin amestecul format punem la prajit intr-o tigaie cu ulei,iar deasupra presaram amestecul de parmezan cu pesmet.(Mie mi-a ramas de cand am facut cartofii cu pastarnac la cuptor http://www.bucataras.ro/retete/cartofi-si-pastarnac-cu-crusta-de-parmezan-54992.html ,sau se poate adauga parmezan in compozitia de oul cu faina.

Se prajesc pe ambele parti si se scot pe un servet de hartie.

 

TIPS-URI

1

Se servesc calde cu o garnitura de cartofi sau salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Snitele crocante din piept de curcan