Snitele de porc

de daniastefania in Porc, 5 Feb 2015 | 4047 vizualizari

 

Este o reteta stiuta de toata lumea, banala chiar, dar e preparata putin diferit. O impartasesc cu voi si sper sa fie pe gustul vostru!

 

INGREDIENTE

  • 8 felii cotlet de porc
  • 100 gr pesmet
  • 100 gr faina
  • 50 gr parmezan ras
  • Coaja de la 1 lamaie
  • 1 ou
  • 50 ml lapte
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc:

Se bat cotletele ca pentru snitel, insa nu foarte subtiri, sa nu fie uscate dupa prajire. Se condimenteaza fiecare bucata, pe ambele parti. Oul se bate cu laptele si putina sare. Pesmetul se amesteca cu parmezanul ras si cu coaja de lamaie.

Se pune uleiul la incins intr-o tigaie. Fiecare snitel se trece prin faina, apoi prin oul cu lapte si apoi prin amestecul cu pesmet. Se prajesc snitelele pe ambele parti pana se rumenesc frumos!

Se scot pe hartie absorbanta! Sunt foarte bune si calde si reci, iar gustul de lamaie se simte usor. Au un gust mai deosebit, prajite in acest mod. Sper sa le incercati! Poate cand aveti pofta de snitele, dar vreti un alt gust decat cel obisnuit!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele in sos de ciuperci