Snitele de porc in crusta aromata

de CookieMonster in Porc, 2 Apr 2013 | 3817 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne porc fara os
  • 1 pahar iaurt
  • 1 lingurita seminte chimen
  • 1 lingurita boia ardei iute
  • 1 lingurita boia ardei dulce
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 2 oua
  • pesmet
  • 2 linguri oregano
  • 2 linguri patrunjel uscat
  • faina alba
  • ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc in crusta aromata:

1. Carnea se spala bine, se usuca pe un prosop absorbant, se taie in felii groase de 2 cm si o batem bine. Feliile de carne bine batute se pun la marinat impreuna cu iaurtul, cateii de usturoi pisati, boia dulce si picanta, sare ( se poate inlocui cu sos de soia) si chimenul. Se lasa peste noapte.

2. Carnea se scote pe o farfurie iar marinata se amesteca bine cu 2 oua. Pesmetul se amesteca bine cu oregano si patrunjel.

3. Trecem feliile de carne prin faina, apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.

4. Prajim la foc mediu spre mic si schimbam din cand in cand uleiul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc in crusta aromata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc pane cu rozmarin