Snitele de pui cu sos soia

de kamy in Pui, 5 Apr 2011 | 5752 vizualizari

 

Dupa cum v-am spus,din pieptul de pui, la noi in casa ,se prepara numai si numai snitele....se stie!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 1 ling.lapte
  • 1 ling.faina
  • pesmet
  • frunze de patrunjel
  • sos soia
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui cu sos soia:

Pieptul de pui il taiem ca pentru snitele.(eu le tai subtiri-in 3 buc- si nu le mai bat)

Se pune pe fiecare bucata cativa stropi de sos soia,se sareaza,piperaza si se pun intr-o punga pana a doua zi,la frigi.(dupa ce am pus carnea in punga,"framantam"ca sa se amestece bine toate ingredientele)

Batem bine ouale cu putina sare si piper,faina,punem 1 ling.lapte.frunze de patrunjel(eu am avut uscat)si mai batem putin.

Intr-o tigaie punem ulei si cand e incins bine asezam cu grija snitelele pe care le-am trecut prin ou si pesmet.

Se pot manca cu ce garnitura doriti sau fara.

Noi le-am mancat alaturi de orez cu sfecla.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui cu sos soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu ficăţei