Snitele de soia

de Carmen_g in Aperitive / Garnituri, 6 Feb 2012 | 5089 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 snitele din soia texturata + 2 lg vegeta
  • 2 oua
  • 4 lg faina
  • 5 lg apa
  • 5 catei de usturoi
  • 2 lg pasta de rosii
  • ierburi aromatice( busuioc, oregano, magheran)
  • sare
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de soia:

Eu am facut de data asta portie dubla fata de cum fac de obicei. Am fost mai multi mancaciosi, si nu m-am riscat sa fac doar din 10 snitele;)) Erau sanse ca unii sa nu mai apuce la ele:D

Pentru inceput snitelele se pun la fiert in apa, impreuna cu vegeta. Se fierb 15-20 de minute, dupa care se scurg de apa, si cand se mai racesc putin se storc cu mana.

Intre timp se pregatesc celelalte compozitii pentru pane.
Ouale se bat bine ca si pentru omleta, dupa care se adauga faina si apa. Se amesteca bine pana se omogenizeaza.

Intr-un bol separat se amesteca usturoiul pisat, pasta de rosii, ierburile aromatice, si sarea. In cel de-al treilea bol se pune pesmet.

Snitelele, mi s-au parut mie ca sunt prea groase, asa ca le-am taiat in doua. Acum fiecare bucatica de soia, se trece prin amestecul de condimente, si se lasa 10-20 de minute sa absoarba savoarea fiecarui condiment. 

In ultima etapa se trec snitelele prin ou si pesmet, dupa care se prajesc in ulei pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele de soia la cuptor