Snitele de soia in sos de mustar

de Ina in Mancaruri de post, 20 Mar 2011 | 12193 vizualizari

 

Delicioase, pentru zilele de post si nu numai...

 

INGREDIENTE

  • snitele de soia ( 10 bucati)
  • 2 foi de dafin
  • delikat
  • mustar clasic
  • piper boabe
  • faina ( 2 linguri)
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de soia in sos de mustar:

Fierbem snitelele de soia, cca 10 minute, in apa cu delikat, foi de dafin si boabe de piper. Cand s-au fiert le scurgem bine de apa si le presam in palme, folosindu-ne de prosoape de hartie pentru a elimina cat mai multa apa.

Sosul de mustar il amestecam cu 2 linguri de faina si un vf de cutit de sare sau delikat.

Snitelele scurse de apa le trecem prin sosul de mustar, apoi prin pesmet si le prajim in ulei incins.

Le putem servi simple, sau alaturi de un piure de cartofi ( eu am facut unul simplu, folosind zeama in care au fiert cartofii taiati cubulete, putin ulei  si marar tocat, intrucat era o zi de post ) 

Pofta mare!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de soia in sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute cu soia si pasat(de post)