Snitele din piept de curcan in vas Zepter

de Irina in Curcan, 8 Iul 2013 | 7954 vizualizari

 

Mereu am la indemana un piept de pui sau de curcan, pentru situatii de urgenta, cand striga copilul ca ii e foame. Sincera sa fiu si mie imi plac snitelele, asa pufoase cum ies...

 

INGREDIENTE

  • 1 jumatate piept de curcan
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de curcan in vas Zepter:

Pieptul de curcan spalat si curatat il tai fasii, ca pentru pui Shanghai si il bat bine. Il condimentez cu sare. 

Sparg ouale intr-un bol si le amestec. 

Pieptul de curcan il dau prin faina apoi prin ou.

Pregatesc vasul Zepter si il pun la foc mic.

Cand acul indicator al Thermocontrolului ajunge in zona verde pun ulei, acesta se incinge instant si pun snitelele in vas. Le intorc imediat pe partea cealalta, pun capacul si opresc focul. In doua minute ridic capacul de pe vas si snitelele sunt gata facute.

Pun snitelele pe un prosop de hartie pentru a absorbi uleiul, dupa care le mut pe un platou pentru servire.

Ce ma bucura este faptul ca pot folosi la prajit uleiul de masline care imi place atat de mult. Asta pentru ca,  oprind focul, temperatura uleiului nu mai creste. Uleiul de masline are punctul de ardere in jur de 200 grade, punct pe care nu are cum sa-l atinga. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de curcan in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume