Snitele din piept de pui

de oana_pisicutza16 in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2012 | 4759 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepturi de pui
  • 4 oua
  • Faina
  • Sare, piper
  • Ulei (pentru prajit)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de pui:

Pieptul de pui se taie in felii, care se bat putin

Se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti

Se bat ouala cu un praf de sare, se pune faina pana se formeaza o compozitie putin mai vascoasa

Se trece fiecare felie prin ou (pe ambele parti) si se pun la prajit in ulei incins

Se prajesc pe ambele parti si se scot pe un servetel de bucatarie

Se pot servi atat calde cat si reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 08:17

multumesc simona

simo_brkic 1

15.04.2012, 15:47

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm salivez..si poi sunt si foarte aspectuoase!!

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 18:45

multumesc mult simo pentru aprecieri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pakora de pui