Snitelu' Voinicului

de Zamfira in Pui, 29 Iul 2012 | 2873 vizualizari

 

Un snitel cu bacon, usturoi, putin picant si foarte crocant. Este snitelul meu preferat, spe sa va placa. Voinicului??? DA!!! ...pentru ca e destul de consistent si hranitor!!! Pofta buna!!!

 

INGREDIENTE

  • 5 felii piept de pui
  • 5 felii bacon
  • usturoi pisat
  • 2-3 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei
  • condimente pentru carne
  • boia dulce si chili
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitelu' Voinicului:

Pregatim pieptul  de pui pentru snitele (spalat, ster si batut). Condimentam carnea cu: curry, busuioc, oregano, maghiran, sare, piper. Asezam feliile de bacon peste carnea de pui, in ambele capete fixam baconul cu scobitoare.

Batem ouale si le amestecam cu usturoiul pisat si 2-3 linguri faina. Amestecul trebuie sa fie putin mai consistent decat cel pentru clatite.

Trecem feliile de carne cu baicon prin amestecul de oua, apoi prin pesmet.

Asezam snitelele pe hartie de copt intr-o tava, deasupre presaram chily si stropim cu ulei.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitelu' Voinicului" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitel la cuptor