Socata reteta bunicii

de ana in Sirop / Compot, 27 Mai 2010 | 5760 vizualizari

COMENTARII (14)

Rocsi 1

27.05.2010, 20:12

si eu un paharel mititel

ana 1

27.05.2010, 20:13

Dupa shaorma desigur ,merge

Ina 1

27.05.2010, 20:24

la asta vin si eu

Brindusa 1

27.05.2010, 20:26

si eu am facut socata, dupa o reteta putin altfel. Da e fff buna si asa

ana 1

27.05.2010, 20:33

haideti fetelor ,azi am pus-o la rece ,numa bine s-a facut .Azi a fost foarte cald
Brandusa anu trecut am facut putin altfel ,dar acelasi rezultat l-a avut!

silvi0ara 1

27.05.2010, 20:38

Ce buna,pe caldura asta numai bine merge un pahar,sau mai multe.

ela 1

27.05.2010, 20:41

si acum un pahar de aici ca merge dupa atata mancare cand ma gandesc ce am mancat azi,mai nimic

Roxana 1

27.05.2010, 20:49

la mine nui cald dar vreau si eu un pahar

lia maria 1

27.05.2010, 20:56

si eu vin la un pahar

ana 1

27.05.2010, 21:07

Ela simpatica esti @Va astept pe toate !

dicarmencitta1957 1

27.05.2010, 21:34

O bunatate,acum ca vin caldurile la fix merge.5 furculite si felicitari.

Dana Cristea - pusikmea 1

27.05.2010, 22:45

si eu un pahar

ana 1

28.05.2010, 07:36

dicarmencita ,foarte racoritor
@Pusi se rezolva

Rodie 1

09.10.2010, 15:47

mie imi placea si fanta socata. pacat ca nu se mai gaseste,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia