Somon cu ghimbir si usturoi

de ianculubita in Somon, 18 Mar 2014 | 4773 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 rondele de somon
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ghimbir proaspat ras
  • 2 catei de usturoi
  • 3 fire de ceapa verde
  • 20 ml ulei de masline
  • cartofi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu ghimbir si usturoi:

Intr-un bol amestecam cu telul sosul de soia cu 1lingura ulei de masline,sare,piper,punem pestele avand grija se se imbibe bine cu marinata

In tigaia cu restul de ulei incins calim ceapa ,usturoiul si ghimbirul pana devin aurii fara sa se arda,punem apoi pestele cu tot cu marinata si-l prajim in acest sos pe ambele parti dupa care-l scoatem pe prosoape de hartie

Servim pe farfurie cartofi natur cu sos deasupra iar alaturi peste

TIPS-URI

1

se poate folosi si alt peste

2

nu trebuie lasat prea mult in tigaie pentru ca va rezulta doar ulei cu ceapa prajita cum am gresit eu

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu ghimbir si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton cu somon afumat si mascarpone