Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
2 linguri ulei de masline le-am amesteat cu sucul proaspat stors al unei lamai. Am adaugat rozmarinul, ierburile de Provence si piperul boabe. File-ul de somon l-am feliat si fiecare bucata am trecut-o prin mixul cu condimente. Am lasat timp de 30 de minute la frigider. Am pus bucatile de somon intr-o tava si am introdus in cuptorul incins la 250 grade Celsius.
In 25 gr de unt am calit morcovii aprox 1 minut, apoi am adaugat un strop de vin si am acoperit cu un capac tigaia. Am lasat aprox 10 minute pe foc, apoi am scos pe o farfurie morcovii.
In 10 gr de unt si 1 lingura de ulei de masline am calit prazul taiat rondele.
Dupa aprox 15-20 minute de cand am pus somonul in cuptor, am adaugat si rosiile cherry si am mai lasat 3-4 minute sa se coaca. Cand am scos din cuptor somonul am presarat putina sare si am asezat pe farfurii alaturi de legume.
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult