Somon la cuptor

de Moni_alex in Peste, 10 Mar 2016 | 5299 vizualizari

 

Simplu, rapid si gustos

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de file de somon
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 2 linguri de zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 3-4 catei de usturoi
  • un iaurt mic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon la cuptor:

Punem somonul curatat si spalat intr-tava garnisita cu hartie de copt.

Il stropim cu ulei de masline si suc de lamaie, condimentam cu sare si piper proaspat macinat si deasupra presaram rozmarin. 

Lasam la cuptor la foc potrivit cca 30 de minute.

Intre timp curatam 3-4 catei de usturoi, ii pisam bine si ii amestecam cu iaurt si putina sare.

Cand e gata pestele, se scoate pe un platou.

L-am servit cu felii de lamaie si sos de usturoi cu iaurt.

Foarte bun!

TIPS-URI

1

Sosul de iaurt cu usturoi este mult mai usor seara

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rasfat cu somon