Somon la cuptor cu lamaie si portocala

de ianculubita in Somon, 19 Mar 2011 | 8274 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4bucati de somon
  • 1ceasca ulei de masline
  • 3lamai
  • 2portocale
  • 1pahar vin alb
  • sare,piper,salvie,rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon la cuptor cu lamaie si portocala:

In tava,pun uleiul,rondele de lamaie si portocala curatate de coaja,deasupra pestele condimentat si vinul;

pun o folie de aluminiu si dau la cuptor 30min;

dupa acest timp,scot folia si mai las 15min sa se rumeneasca ,apoi pun pe farfurie 1bucata de peste

sosul din tava cu lamaie si portocala il pun in blender,langa peste o garnitura iar deasupra sosul.

TIPS-URI

1

drept garnitura se pot folosi

2

legume fierte

3

orez

4

cartofi natur

5

cartofi la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la cuptor cu lamaie si portocala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Somon si dorada marinate pe pat de sare la cuptor