Somon la gratar cu sos de patrunjel si usturoi

de madi_marin in Somon, 19 Aug 2018 | 4527 vizualizari

 

Peştele este un aliment preferat atunci când este cald. Se pregăteşte rapid şi variantele sunt multe şi delicioase. Am ales pentru gustosul somon un sos lejer în care putem pune usturoi atât cât ne place. Încercaţi şi voi!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucăţi de somon
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pătrunjel
  • usturoi
  • lime/lămâi
  • iaurt de băut
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon la gratar cu sos de patrunjel si usturoi:

Se condimentează peştele cu sare şi piper şi se frige pe grill.

 Usturoiul se curăţă şi se dă pe răzătoarea cu ochiuri mici.

 Se presară cu sare şi se freacă maioneză cu un pic de ulei.

 Se adaugă pătrunjelul tocat mărunt, zeamă de lime/lămâie şi se subțiază cu iaurt de băut.

 Se serveşte peştele fript cu lime şi sos.

 Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la gratar cu sos de patrunjel si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Somon in sos de lamaie si capere