Somon si couscous

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 13 Sep 2015 | 5036 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata file somon cu piele, fara oase
  • 75 grame couscous
  • cateva rosii cherry, taiate
  • 1 dovlecel mic, taiat batoane
  • 70 grame sugar snaps (mazare pastai)
  • 1 chili, tocat
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • o mana patrunjel proaspat tocat
  • sare/piper/ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon si couscous:

Se hidrateaza couscousul in apa fierbinte pentru 3 minute. 

Se presara sare si piper pe bucata de somon si se stropeste cu putin ulei de masline. Se pune la prajit intr-o tigaie fierbinte, cu partea cu piele in jos. Dupa cateva minute se intorace si se adauga dovlecelul, chili si sugar snaps de jur imprejur si se lasa la prajit 2 minute. 

Se amesteca rosiile cu couscousul, sucul de lamaie, putin ulei de masline, sare, piper si patrunjelul. 

Se scoate somonul pe o farfurie, iar in tigaie se adauga mixul de couscous. Se amesteca bine, se adauga somonul inapoi in tigaie, se acopera, se da focul la mare si se lasa 1 minut. 

Se consuma imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon si couscous" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

miki_a 1

14.09.2015, 11:49

Daca e mancare cu peste sau alte "pescarii", e de mine! Buuuun!

Gherca Daniela 1

14.09.2015, 12:02

Gicuta 1

14.09.2015, 14:17

delicios!

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de sandwich cu salata de oua si somon afumat