Sos Bechamel

de loredanaaa in Sosuri, 15 Mai 2013 | 6371 vizualizari

COMENTARII (11)

Tabita _ 1

15.05.2013, 00:40

Bravo Loredana! De cand asteptam eu o reteta explicita cu acest sos.
Mi-e imi place mult, dar de multe ori dau rateuri. Mi se facea ca un aluat.

loredanaaa 1

15.05.2013, 01:09

Multumesc tabita,daca devine prea gros mai adaugi lapte putin cate putin amestecand continuu,si sa fie la foc mic.Important sa amesteci continuu si in timp ce se ingroasa adaugi mereu cate un pic de lapte.Eu am pus prea mult lapte,nu se mai ingrosa,atunci am amestecat o lingura de amidon cu putin lapte caldut, si l-am turnat peste sos amestecand.

mena29 1

15.05.2013, 06:58

Bunica 1

15.05.2013, 07:31

Place sosul ,dar il fac destul de rar

dantes 1

15.05.2013, 07:58

Simplu si gustos

MotanLaOale 1

15.05.2013, 08:19

adry88 1

15.05.2013, 09:24

bun

babi5 1

15.05.2013, 09:53

Rocsi 1

15.05.2013, 11:27

Un sosulet bun!

CookieMonster 1

15.05.2013, 18:29

loredanaaa 1

16.05.2013, 00:51

multumesc mena,bunica,dantes,motan,eduard,babi,rocsi,cookie

COMENTEAZA

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sos bechamel