Sos de smantana cu marar pentru dovlecei

de luminita20_2006 in Sosuri, 8 Iun 2010 | 6711 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 catei usturoi
  • -200 gr smantana
  • -marar
  • -sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de smantana cu marar pentru dovlecei:

Se curata usturoiul si se piseaza apoi se zrobeste cu un pic de sare pana cand devine o pasta. Se adauga smantana si mararul tocat marunt si soul e gata!

 Se potriveste foarte bine cu dovlecei prajiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de smantana cu marar pentru dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

gaby_duceag 1

08.06.2010, 15:45

imi place si mie rau de tot!

luminita20_2006 1

08.06.2010, 17:56

ms..ms....hai ca mai fac

Ubulika 1

13.06.2010, 15:26

trebuie sa incerc si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sos de iaurt cu usturoi verde