Sos Tzatziki

de Ramonaky in Sosuri, 22 Iun 2010 | 4953 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 castravete
  • 4 catei de usturoi
  • 1 iaurt
  • 1 lingura de ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos Tzatziki:

Castravetele se curata de coaja,se spala si se da pe razatoare.Se presara sare si se lasa 30 min sa iasa zeama din el.

Usturoiul se curata,se zdrobeste si se amesteca cu putina sare si cu lingura de ulei.

Se stoarce castravetele si se amesteca cu iaurtul si usturoiul.Se potriveste de sare.

TIPS-URI

1

Daca doriti puteti adauga si putin marar tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Tzatziki" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (25)

mena29 1

25.06.2010, 19:26

e tare bun,si eu fac tot asa

Corinuta 1

26.06.2010, 13:59

Bunica, aia din grecia fac sosul asta cu branza feta de la "mama lor" si cu frunze de menta...plus ca pun si smantana...am incercat si eu o data, dar parca tot mai bun am mancat la greci asta e!
Oricum, e sosul meu preferat, asa ca : bravo Ramo si 5 furci!!!

Ramonaky 1

26.06.2010, 16:23

corina,mena ms si mie imi place tare mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sos tzatziki