Sote de ciuperci

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2012 | 4638 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ciuperci
  • 1/2 rosii cubulete in bulion
  • 3 catei de usturoi
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei gras
  • 1 ceapa mare alba
  • marar
  • sare,piper,patrunjel maruntit,boia dulce,rozmarin
  • 1 cub maggi pentru supa
  • lapte
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de ciuperci:

Ciupercile se spala bine si se taie felii subtiri, iar coditele se pun intregi intr-un ceaun. Se adauga unt, ceapa taiata marunt, morcovii se dau pe razatoarea mare, iar ardeiul gras se taie cubulete. Se pun putin la calit, timp de 5 minute dupa care se acopera cu lapte pentru a fierbe. Se adauga condimentele si cubul maggi. Cand e aproape gata se adauga usturoiul pisat, mararul maruntit jumatate de cutie de rosii in bulion.

Se serveste ca si garnitura

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

19.06.2012, 13:30

vino la masa draga mea!te astept

deliciousflavours 1

20.06.2012, 08:59

hmmm, imi plac ciupercile de orice fel, iar sote-ul tau in mod special

Bya Ralu 1

22.06.2012, 15:34

multumesc frumos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sote de ciuperci, cu ceapa verde si usturoi