Sote meridional cu pulpa de curcan

de Bucataras Medi in Curcan, 17 Mai 2013 | 5241 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan dezosata
  • 2 cepe
  • 1 pahar cu vin alb
  • 2-3 catei de usturoi
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 1 cana supa de pasare
  • ulei
  • rosmarin uscat
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote meridional cu pulpa de curcan:

Taiem pulpa de curcan in cubulete mai mari.Intr-o cratita incingem ulei si inabusim bucatile de carne,tinand pe foc circa 10-12 min.Scoatem apoi carnea pe o farfurie si o acoperin astfel inact aceasta sa stea calda.
In uleiul in care am inabusit bucatile de carne adaugam ceapa taiata marunt si un strop de sare.Cand ceapa devine sticloasa adaugam usturoiul taiat rondele subtiri,vinul,supa de pasare si pasta de rosii.Lasam sa dea in cateva clocote dupa care adaugam bucatile de carne.Adaugam si rosmarinul si potrivim de sare si piper.
Lasam sa fiarba acoperit pana ce sosul scade iar carnea este bine facuta.
Servim fierbinte alaturi de mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote meridional cu pulpa de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de curcan cu merisoare